Informació general

El lloc web www.mestreesteve.com és propietat de Xavier Presagué amb CIF 12345678 i domicili fiscal a c/ Joan Maragall, 4 bis – 17858 LA CANYA – VALL DE BIANYA. També pot posar-se en contacte amb MESTRE ESTEVE a través de l’e-mail: info@mestreesteve.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de MESTRE ESTEVE o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de MESTRE ESTEVE

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de MESTRE ESTEVE amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a MESTRE ESTEVE  c/ Joan Maragall, 4 bis – 17858 LA CANYA – VALL DE BIANYA.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

MESTRE ESTEVE no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

MESTRE ESTEVE no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.