Vaca Gallega madurada

Mestre Esteve busca sorprendre als seus clients amb productes innovadors i de qualitat. Amb la col·laboració de la Carnisseria Planagumà d’Olot, una empresa amb una llarga tradició i experiència en el sector carni, ens permet oferir una nova línia de producte de qualitat: carn de vaca gallega de maduració.

Maduració de la carn al gust del client

La vaca gallega de maduració és una carn d’alta qualitat que es madura 30, 60 o 90 dies segons el gust de cada client, amb la garantia d’unes instal·lacions de conservació d’última generació.

Les característiques principals d’aquesta carn són la cria i selecció personalitzada de les peces. Vaques nascudes, criades i sacrificades a Galícia, en un entorn natural i salvatge, i amb un mínim de 5 anys de vida.

MAduració de la carn amb sistema dry-aged

El sistema utilitzat per la maduració de la carn és el DRY-AGED, un procés d’origen australià utilitzat per la maduració de carn de cangur. Aquest sistema es realitza mitjançant una barra de maduració i creixement del gust de la carn en cambres frigirífiques personalitzades per a cada client.

Tastets per a clients a La Garrotxa

MESTRE ESTEVE, juntament amb la carnisseria Planagumà, ofereix als seus clients tastets per gaudir del sabor únic d’aquesta carn i conèixer el producte el entorn natural incomparable d’una casa rural de La Garrotxa.

Podreu tastar diferents peces de la carn de vaca madurada cuinada al gust per el nostre cuiner: entrecot, filet, hamburgueses, …

Demaneu més informació

Xavier 658 825 238

PRODUCTES NATURALS DE PROXIMITAT

SERVEI A DOMICILI

EN TRANSPORT REFRIGERAT

info@mestreesteve.com

ATENCIÓ PERSONALITZADA